Sari la conţinut.

Sari peste panoul lateral al blogului.

14 iunie 2013! – O zi solemnă, o zi de neuitat…

Final de gimnaziu….premiul I la finalizarea clasei a VIII-a pentru rezultate deosebite la învăţătură în anul şcolar 2012-2013, diplomă de excelenţă oferită de conducerea şcolii pentru rezultate remarcabile şi în calitate de şef de promoţie în perioada 2009-2013 şi placheta oferită de către mentorul meu, d-na Dorina Szatmari care să-mi amintească că în această zi am absolvit ca şefă de promoţie cu media generală 10 şi pentru implicarea cu succes, pe parcursul gimnaziului, în numeroase proiecte şi activităţi extracurriculare!

20 iunie 2014

20 iunie 2014…Sfârșit de an școlar...am mai urcat o treaptă pe scara cunoașterii, pe scara vieții, continuându-mi drumul spre înălțimi...; a fost un an plin de realizări sub toate aspectele; am participat și am luat premii la concursuri, olimpiade, simpozioane și conferințe internaționale, am publicat cărți, articole, am organizat cursuri, activități în diverse domenii, precum și activități de voluntariat în cadrul unor proiecte pe care am bucuria să le coordonez la nivel județean și cu ocazia cărora am dăruit parte din timpul meu, din cunoștințele mele, din bunătatea sufletului meu, necondiționat; am reușit să vizitez două mari universități internaționale de top, să vizitez 5 țări și astfel, să cunosc persoane minunate, locuri de vis, culturi și mentalități noi. Deci, mi s-au deschis noi oportunități, mi-am împlinit vise și mi-am clădit altele noi. Iar acum, la sfârșit de an școlar, mai adaug la roadele activității mele și Premiul I pentru rezultatele deosebite la învățătură. Iar, toate acestea, și-au pus amprenta profund în adâncul sufletului meu, intrând la categoria amintiri plăcute, de neuitat.

Aș dori să le mulțumesc tuturor profesorilor care m-au coordonat, directorilor de proiecte care au crezut în colaborarea noastră, colegilor și prietenilor mei care mi s-au alăturat în organizarea și participarea la diverse activități, colegilor din consiliul elevilor, colegilor de clasă, alături de care am trăit momente minunate, tuturor elevilor mai mici alături de care am petrecut ore în șir desfășurând activități de voluntariat înălțătoare, sponsorilor și, nu în ultimă instanță, dragilor mei părinți, bunicii mele și mentorului meu, care mereu îmi sunt alături în drumul devenirii mele! Sper într-o foarte bună colaborare și pe viitor!

Urmează vacanța de vară...Vă doresc tuturor o vacanță de vis! Încărcați-vă bateriile la maxim pentru a putea răspunde, din toamnă, unor noi provocări!

Foto...aici!

                                                                                                                

Articolul a fost publicat în: 20 June 2014, 13:33.

Înapoi sus.